Har du inte nominerat någon lakritssort till tävlingen om Sveriges favoritlakrits 2016? Då är det hög tid nu. Den 12 april är sista dagen för att nominera.

Skicka ett mejl till info@favoritlakrits.se och berätta vilken lakritssort som är din favorit. De sorter, jag tror att det brukar vara ungefär fem, som får flest röster går till final. När du är på Lakritsfestivalen – för du ska väl dit? – så kan du smaka på alla de nominerade och rösta på din favorit. Lakritsfestivalen är helgen 23–24 april i Stockholm, och på söndagen den 24 blir det klart vilken lakrits som vinner.

Salmiakkola från Desserter utan gränser har vunnit de tre senaste åren. Borde den vinna igen? Eller är det någon annan sort som förtjänar en plats i finalen? Se nu till att din lakritsfavorit går till final!

Salmiaksally har nominerat Salmiakkola som vanligt. Och själv kan jag inte bestämma mig. Men Chok från Haupt är ju grymt god. Förresten har jag hört att Haupt har tagit fram en ny pralin med kaffesmak. Den hoppas jag få provsmaka på festivalen.

//Lakritslaban

PS Du har väl sett att jag samarbetar med både Haupt och Lakritsfestivalen? Klicka på deras annonser här till höger för att få veta allt om dem.

Pin It on Pinterest

Share This