lakritsfestivalen utsågs Sveriges favoritlakrits 2013. I mars fick alla som ville nominera sin favorit, och de som fick flest röster gick till finalen, som avgjordes på lakritsfestivalen nu i helgen. Finalisterna var:

När Lakritslaban och jag klev in på lakritsfestivalen fick vi varsin röstsedel med de fem finalisterna på. Sedan var det bara att prova sig fram vilken man ville rösta på. De är goda allihop, och turkisk peppar är ju en klassiker som alltid håller. Lakritslaban röstade på Lakrits A, men min absoluta favorit är Salmiakkola. Och den vann! Hela 50 procent av rösterna fick den. Hurra! Klassisk gräddkola som smakar salmiak, hur fel kan det bli? Jag har faktiskt en kvar som jag köpte på festivalen. Jag ska nog njuta av den ikväll.

salmiakkola

Vet du förresten att det går att beställa salmiakkola via mejl? Kolla in Desserter utan gränser.

//Salmiaksally

Pin It on Pinterest

Share This