Hurra! Jag är en av lakritsfestivalens festivalbloggande lakritsambassadörer!

Jag skrev ju häromveckan om att man kunde ansöka om att bli en av de utvalda som får en goodiebag med lakrits och möjlighet att gå på olika pressevents. Nu har Choklad & lakrits, som anordnar Lakritsfestivalen, gått ut med ett pressmeddelande (länk borttagen) där de berättar vilka femton bloggare som har valts ut. Lakritslaban.se är en av dem. Så roligt! Undrar hur stor konkurrensen var.

”Festivalbloggarna består av en spännande mix av lakritsfantaster och hemmakockar”, står det i pressmeddelandet. Syftet med med festivalbloggarna är enligt pressmeddelandet att ”sprida lakritskunskap, visa den växande lakritsbranschen och att möta upp lakritsintresset i bloggvärlden”. Sprida lakritskunskap är precis vad jag vill göra, så det känns mycket bra att vara med.

Så räkna med att det blir fler nyheter än vanligt här den närmaste tiden, för självklart vill jag skriva om den lakrits som finns i goodiebagen, särskilt som lakritsnyheter är utlovade. Jag ska nog dela med mig till Salmiaksally – både när det gäller att äta lakritsen och att skriva om den. Jag vill ju inte vara helt mätt på lakrits redan innan lakritsfestivalen har börjat. Förhoppningsvis hinner jag med något av lakritseventsen också, kanske redan ett som är nu på fredag. I så fall återkommer jag och berättar om det. Så titta gärna in här snart igen.

//Lakritslaban

Pin It on Pinterest

Share This