Det har spekulerats i vem som köpte domänen lakrits.se. Nu står det klart att det är Haupt lakrits, ett nystartat företag som tänker lansera sin lakrits på Lakritsfestivalen i år. På webbplatsen finns än så länge bara en räknare som räknar dagar till Lakritsfestivalen och informationen ”Svensk kvalitetslakrits. Världspremiär på Lakritsfestivalen i Stockholm den 

Det känns kaxigt och man ska inte underskatta nyfikenhet som marknadsföringsparameter. Uppenbarligen funkar det, i alla fall här på lakritslaban.se. Haupt får uppmärksamhet i och med att jag skriver om det nu. Jag kommer definitivt att leta efter dem på Lakritsfestivalen, och antagligen skriva om det här igen efteråt.

Deras nystartade sociala medier-kanaler – Haupt lakrits på Facebook och Haupt lakrits på Twitter – ger inte mycket mer information. Jag får i alla fall veta att de har bråda dagar med att ta fram produkten.

Lakritsfestivalen 2014

Vi ses väl på lakritsfestivalen 2014 förresten? Den är den 22–23 mars i Stockholm. Jag ska dit med Salmiaksally, och jag kommer definitivt att skriva mer om lakritsfestivalen här, både före och efter mässan. Vi hörs om det!

//Lakritslaban

Pin It on Pinterest

Share This