Du missade väl inte Tommy Nilssons PR-kupp tidigare i veckan? Tommy Nilsson gick ut med att han byter namn till Black. Så här sa han själv till medierna:

När jag nu släpper mitt nya mörka album vill jag markera det med ett nytt namn. Därför döper jag om mig till Black. Black är mer än ett namn. Det är ett state of mind. Lite tuffare. Lite mörkare. Lite hårdare.

Men redan dagen efter kom dementin: det som påstods vara videon till hans kommande låt Shoot the Devil är i stället ett klipp där Tommy Nilsson bland annat säger:

I dag var det meningen att jag skulle göra mitt första framträdande som Black. Men jag tänker inte göra det. Det finns bara en Tommy Nilsson. Och förresten, det finns bara en Black.

Och så visas en bild på Marabou Black Saltlakrits.

Visst är det en snygg kupp! Tommy Nilsson får förstås betalt av Marabou. Samtidigt blev namnbytet veckans snackis i sociala medier, och det är nog inte många som har missat att han släpper en ny skiva. Dubbelvinst för Tommy. Smart tycker jag. Eller som han själv säger:

Jag är 52 år, och ska släppa en platta – vad fan ska jag göra?

Har du inte provat Marabou Black Saltlakrits än? Gör det, för sjutton! Både Salmiaksally och jag gillade den redan före den här kuppen, och vi gillar den inte mindre nu.

//Lakritslaban

Pin It on Pinterest

Share This