Jag fick ett julpaket från Lakrids by Johan Bülow – stort tack för det!

Paketet innehöll deras snygga lakritskalender och dessutom burkar med de här pralinerna:

  • rose gold 2016 – cherry choc coated liquorice
  • silver – dark & mint choc coated liquorice
  • bronze 2016 – salty caramel choc coated liquorice

img_0066

img_0069

img_0070 img_0071 img_0068

Julkalendern gillar jag bäst. Varje lucka innehåller ett paket med två praliner av en ny sort varje dag. I alla fall tror jag att det är en ny sort varje dag; det har ju bara gått tre dagar än ;-) Det går alltså utmärkt att dela kalendern på två personer. I dag är Salmiaksally här, för vi ska ha filmkväll, så hon fick vara med och dela på dagens lucka. De andra dagarna har det gått alldeles utmärkt att äta båda pralinerna själv :-)

Pralinerna rose gold, silver och bronze känns verkligen festliga med sina glittriga färger. Jag tycker att de är lite väl söta – jag gillar ju lakrits där man lätt moffar i sig hela påsen eller burken på en gång. Här blir det för sött om man äter många. Mitt tips är att de här sorterna lämpar sig bättre för att ställa fram i en skål på glitterfesten – eller kanske som en del av dukningen till nyår? – än att moffa i soffan. Som snyggodis gör de sitt jobb utmärkt.

Nu väntar jag otåligt tills i morgon, så jag får öppna en ny lucka i kalendern.

//Lakritslaban

Pin It on Pinterest

Share This