I dag släpptes Haupts adventskalender med lakrits. Så här står det på deras webbplats:

”Tjugofyra unika smaker packade i rör och en rejäl överraskning under lucka 24. Innehåller smaker från vårt ordinarie sortiment och helt nya smaker unika för kalendern.”

Jag är som bekant mycket förtjust i Haupts lakrits, och att få smaska deras godis varje dag i december låter som en dröm.

Kalendern finns i butiker som säljer Haupts sortiment. På nätet kan du till exempel beställa den på Choklad & lakrits (länk borttagen). En gissning är att de kommer att ta slut snabbt, så det är en bra idé att beställa omedelbart. Vilket jag själv inte har gjort – jag får ta och skynda mig nu!

Lakrids by Johan Bülow brukar ju också göra en adventskalender med lakrits, och så även i år. Den går att beställa direkt på Lakrids by Johan Bülows webbplats (edit: länk borttagen), och då skickas kalendern i början på oktober. Alldeles snart alltså.

Jag har även hört rykten om att Halvas salmiakkalender finns att köpa på Hållplatsens lakritshandel på Söder i Stockholm, dock inte på nätet utan bara i den fysiska butiken.

Pin It on Pinterest

Share This