Så här i adventsmystider vill jag dricka lakritsglögg. Hos systembolaget har jag faktiskt inte hittat någon lakritsglögg i år. Lakritsroten säljer däremot två alkoholfria glöggsorter i sin webbshop: Lakritsrotens egen hallon- och lakritsglögg och Lakritsfabrikens lakritsglögg (länkarna borttagna pga inaktuella). Om man vill ha alkohol i sin glögg så går det förstås bra att spetsa dem.

Jag är sugen på att experimentera fram ett eget recept på lakritsglögg, men jag är rädd att jag inte riktigt hinner med det den här julen. Nästa år kanske?

Så länge lägger jag ut det här receptet på lakritsglögg som jag hittade (bläddra en bit ner i inlägget för att hitta receptet). Visst låter det gott?

Jag hoppas att ni har en fin december med god lakrits, lagom mycket andra godsaker och ingen julstress.

//Lakritslaban

Pin It on Pinterest

Share This