Jag skrev ju om vardagslakrits i somras, och det är precis vad det handlar om nu också. Fast den här gången i form av en nyhet.

Cloetta har precis släppt klassikern plopp i fyra nya smaker: mjölkchoklad, kexchoklad, gott & blandat och djungelvrål. Det är förstås de två sista som intresserar mig mest: gott och blandat, eftersom där som bekant finns bitar med lakrits, och djungelvrål, som är med på min lista över vardagsfavoriter. Tänk dig att du sitter där i soffan med en plopp och en påse djungelvrål. Du biter av en bit av ploppen och kompletterar genom att mölja in ett par bitar djungelvrål (okej, fem – de är ju så små). Tänk dig nu att du inte ens behöver köpa de två sorterna utan någon har redan blandat dem åt dig. Hur fel kan det bli?

De fyra nya smakerna kommer i 75-grams chokladkakor, det vill säga ungefär samma storlek som de vanliga ploppkakorna. Det låter väl lagom? Jag ska kolla med Salmiaksally om hon vill dela en gott & blandat-plopp och en djungelvrålsplopp med mig i helgen. I nödfall får jag äta dem själv :-)

/Lakritslaban

Pin It on Pinterest

Share This